Mazā Holande! Tulpju svētki Burbišķos un pelmeņu degustācija! 11.05. - 1Diena

Lietuvā: Mazā Holande! Tulpju svētki Burbišķos un pelmeņu degustācija!

Brauciena datums: 11.05.2023
Btauciena cena: 30.00 Eur

Ekskursijas programma:
8:00 izbraukšana no Rīgas (Zinātņu akadēmija)

Joniskis ir neliela Lietuvas pilsētiņa ar lielu vēsturi, pastaigu pa pilsētas centru un zemaišu reģiona ēdienu degustāciju. Garšīgi, svaigi un ar mīlestību gatavoti. Degustācijas laikā jūs ne tikai nobaudīsiet novada nacionālos ēdienus, bet arī dzirdēsiet to rašanās stāstus un veldzēt slāpes ar paštaisītu ķīseli.

Burbišķu pils un parks – viens no skaistākajiem muižu kompleksiem Lietuvā, pavasaros priecē ar bagātīgiem tulpju stādījumiem, bet kā apskates objekts interesants arī citos gadalaikos ar sakopto ainavu parku un atjaunoto pili. Plašajā parkā ir daudzas ūdenskrātuves, 15 saliņas, kuras savieno 12 tiltiņi. Lieliska vieta romantiskām pastaigām… Maija sākumā šeit katru gadu, tuvus un tālus viesus, pulcē tulpju svētki

Pārbrauciens uz Šauļiem– Lietuvas ceturto lielāko pilsētu un Žemaitijas neoficiālo galvaspilsētu.
Lietuvas lielākais Saules pulkstenis. Lielā lapsa kļuvusi par vienu no Šauļu simboliem, izstaigājot Enerģētisko labirintu rodas enerģija un miers, bet varenais Saules pulstenis reizē ir arī Šauļu pilsētas viena no augstākajām dominantēm.Šauļu gājēju iela un iespēja iepirkties Šauļu ‘’Rūtas’’ šokolādes rūpnīcas veikaliņā.

Izbraukšana uz Rīgu pēc 20:00 atgriešanās Rīgā
 
Ceļojuma cenā ietilpst:
– Brauciens ar autobusu  
– Gida un grupas vadītāja pakalpojumi LV / RU

Papildus izmaksas: Ekskursiju pakete: 27 EUR- pieaugušajiem, 25 EUR- studentiem, pensionāriem, skolēniem un invalīdiem (iekļauta degustācija Joniškos, apskates ekskursija Šauļos un Joniškos un ieejas biļete Burbišķu muižā)
* Apdrosināšanas polise;
* Personīgie tēriņi

Jūs varat uztaisīt rezervāciju vai uzdot mums jautājumu caur šo formu.

Brauciena cena EUR 30.00/par personu
30
Kopā 30.00 EUR

Informācija par braucienu

  • 11.05.2024
  • 1 Diena